Everything

Knarkare

Lider av skyhög feber och halsont och anser att livet är allmänt förjävligt. Mitt tillstånd av sjukdom ger mig ingen ork att ta tag i livet (aka skolan) och jag går runt som ett nervvrak för det känns som om allting kommer att gå åt helvete.

En annan anledning till min apokalyptiska förhållning till livet är att jag har åkt till München! Onsdags förra veckan bar det av mot en av Europas metropoler där jag och Vics gottade oss i mat och kultur (och irländare för den delen). Därför har min naturliga studiebalans rubbats och jag fick för första gången ett riktigt IG (i historian). Inte bara ett natur-IG d.v.s. VG, utan den äkta varan. Dock så ska jag och Mia burna på om Tysklands enande som bara den och sen kommer jag ha mitt MVG som i en liten ask.

Som tidigare nämnt så är jag sjuk och knaprar piller för att ens orka med livet. Just nu ska jag lite lätt städa rummet för att sedan fara hem till mor och fortsätta mitt miserabla liv. Hade varit roligt att gå på bio med vännerna eller hänga lite med Vics och Mikka men min kropp tillåter inte det. Too bad for me. Istället sitter jag här och klagar.

Jaja, livet går vidare och jag säger som världens skönaste tysklärarinna, ”Se det här (plugget, livet eller annat jobbigt) som en födelse, och sen har vi vårt vackra barn (i form av kunskap, glädje eller annat gött)”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s