Everything

Lugnet

Vissa saker får mig fruktansvärt lätt på gott humör och vissa saker får mig fruktansvärt lätt på sämre humör. Till exempel när folk klagar på en. Fick nyss en kommentar om hur snuskig jag var när jag hade ställt min disk i blöt i köket. Hade personen bara sagt ”Anna, jag tycker det här är äckligt så du får fixa detta själv” så hade jag lätt kunnat förklara ”ja, det var min intention, de bara står i blöt så de blir enklare för mig att diska senare idag”. Istället blir det dålig stämning. Försök vara trevlig och konstruktiv, så blir tillvaron ett roligare ställe att vara på.
Saker son gör mig fruktansvärt glad är matteprovet som är gjort, träningen som går bättre och att jag hittade min apelsinchoklad från Tyskland! Nu ska jag njuta framför lite film med mitt gottis 🙂
Puss och hej

20120306-181435.jpg
Den goda skollunchen idag, ännu ett glädjeämne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s