Everything

Måndag

Idag har jag inte åstadkommit särskilt mycket. Vaknade upp hos bästa Anna och frunchade samt kollade hennes fotbollsblogg hon driver med Jessica. Drog vidare till Halmstad för att hämta min kemibok i skolan (studiedag, duh), åt kaka i solsken med Mikaela och Johanna och så pluggade jag och GB lite kemi på biblioteket. Vi har det så synkat att vi räknar samma kapitel i samma bok trots att jag går gymnasiet och han naturvetenskapligt basår på chalmers.

Anna har publicerat ett blogginlägg om vår fina kameradag i skolan, kolla in det. Kommer nog även att lägga ut lite bilder här som inte Anna la upp.

Imorgon ska jag upp ultratidigt för att springa lite på gymmet och avsluta med ett yogapass för att sedan dra mig mot skolan och fortsätta med mina provförberedelser.

Funderar också lite på vad jag egentligen vill ha ut av att blogga. Jag vill att det här ska vara en källa av inspiration men även ett ställa att bara lätta på trycket vilket medför att det här egentligen bara kommer att bli ett flumprojekt… Saken är Oscar, det här är min flumsida.

Puss och hej

Flumma loss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s