Everything

Bilolycka

Jag ska gå rakt på sak. Förutom på de ensliga vägarna i Kragared har jag aldrig kört på trafikerad väg och imorgon ska jag köra Benny till Ljushult som övningskörning. På 25:an. Skjut mig.
Om inte jag retar upp morgontrafiken nog för att krocka med mig så kommer jag väl själv köra in i ett träd. Jag tar inte ansvar för medpassagerare. Punkt.

Ikväll såg vi det tredje avsnittet av Spartacus: Vengeance. Jag älskar serien, men det finns knappt någon grund kvar. Crixus är det enda man känner igen, för Lucretia är inte densamma utan Quintus. Dessutom har Ashur och Lucretia ingått något slags förbund som visserligen väcker mitt intresse, men är inte omtyckt. Onomeaus är bara jobbig och Glaber har en intressant skådespelare men berövas någon intressant egenskap eller intrig (förutom hans hat mot Spartacus). Naevia är utbytt, likaså Spartacus, om än det var illa tvunget. Vi kommer alltid att sakna dig, Andy Whitfield, och din insats som Spartacus var legendarisk. Vila i frid.
Vad jag vill säga är att min favoritserie är ute på stormigt hav, men jag hoppas att lugnet snart infinner sig.

Imorgon kväll är det utgång med brudarna som gäller! Mikaela och Johanna saknas mig alltför mycket nuförtiden.

Min favoritlåt är just nu är Ernie Halter – Whisper. En chill låt i tider av chillness.

Puss och hej

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s