Everything

Slöja

Träningen går bättre och bättre! Måste bara komma ihåg att äta ordentligt före så att jag orkar. Tror jag ska börja följa ett träningschema jag fann i Runner’s World som tydligen ska få en i form för milen på tio veckor. Verkar mys.

Idag åkte vi till en moské på religionen och det är ju alltid intressant även fast jag inte är så förtjust i sånt hokus pokus. Älskar att lyssna på folk som jag inte förstår, i hopp om att jag ska förstå dem. Vilket jag aldrig gör. Kent hoppades på att vi skulle vara mer aggressiva än vad vi var men ärligt, på deras hemmaplan känns det inte riktigt rätt att kritisera dom så fruktansvärt hårt som vi kanske hade kunnat, trots att de är kända som de lite mer extrema i Sverige.

Trots bra träning och allt så känner jag mig konstant på helspänn och det går ut över min aptit. Jag mår lätt illa just nu och då kan jag inte äta som vanligt. Äter jag inte som vanligt kan jag inte träna som vanligt, för jag har inte orken och det suger. Så vad ska jag göra? Jag vet inte riktigt varför jag har den här ”sträckbänks”-känslan så jag vet inte riktigt heller vad jag ska göra åt den.

Vi har dessutom haft en dag av lärarcitat som går till historien. Hübel har kommit med några kandidater men det är naturligtvis Oscar som briljerar med terminens, kanske årets, skönaste replik:

De som komma sist ska gå först, står det skrivet i den heliga skrift

Tack alla för att ni förgyller vår tid på Sannarpsgymnasiet, hoppas att folk förstår varför vi aldrig vill gå ut!

Image
Tjejer redo att inta moskén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s