Everything

Söndag

Idag är det veckans sista dag, om man följer vår kalender det vill säga, och oftast ‘är det idag man får göra det man missat under veckan. Själv har jag matte att räkna och tre religionsuppgifter att skriva (varav två jag redan skrivit men scumbag dator kraschade -> goodbye, tre timmars arbete).

Först ska jag dock avnjuta en frunch och se ett avsnitt av en chill tv-serie. Sen kanske man ska ta sig ut i det fina vädret! Mycket behagligt idag må jag säga. Men först frunch!

Chillin'
Hur jag avnjuter en frunch på bästa sätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s