Everything

Skåne

Nu befinner jag mig i härliga Ystad! Väntar på att Oliver ska somna så jag, Mia och Linus kan käka mini-baguetter med kyckling/bacon-röra. Imorgon kommer jag och gossen få umgås själva hela dagen, mysigt värre, medan föräldrarna är på jobb. 

Igår gjorde jag tacopaj för sju personer då vi hade sällskap, om än bara Danny, Stephanie och Julia. Måste säga att det smakade fruktansvärt gott trots att vi inte hade tomaterna med. Något som vi hade till dock var smirnoff och det fick jag i mig lite för mycket för en hemmakväll (fuck you, Danny) så har gått omkring med skallebank halva dagen idag. Kul kväll ändå.

Idag följde jag med på ytterliggare en av släktkvällarna med familjen Larsson och denna gången var det lilla Anna som fyllde tre år. Tydligen är jag bra på att blåsa ballonger vilket missuppfattas som att jag är bra på blowjobs. Kul. Min hjärna är inställd på sexskämt och har varit det hela veckan, tack alla som sporrar mig. God mat och tårta blev det och mysiga timmar i bilen då firandet höll hus i Åhus. 

Väntar som sagt var på att gossen ska somna och även på att filmen för kvällen, Gamer, ska bli färdig. Cirkus en kvart kvar. Kommer att chilla under filmens gång ända fram tills min älskade Michael C. Hall träder fram i bild. Han är en av min speciella trio skådelspelare som överglänser gud. Kommer säkert att skriva om dom en vacker dag, men inte idag. Nu ska jag lägga ner och se till att vi har våra mini-baguetter klara.

Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s