Everything

Vardagen

Det har varit en galen dag och jag har varit fruktansvärt yr och fnissig. Det mesta är som vanligt dock. Labbar, plugg och kaffe har stått på schemat och snart är träningen igång igen efter mitt uppehåll nu under lovet. Vad som är nytt är mina hyfsat regelbundna övningskörningar. Har kört en gång med Benny och sen rätt mycket med Bosse. Var inne igår på körskolan för att boka lite körlektioner men hon skulle snart få in en grupp på trettio personer så jag ska in en sväng imorgon och sen är det på!

ImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s