Everything

Klänningar

Har precis skickat efter mitt tyg till balklänningen och funderar fortfarande på om det kommer bli en katastrof eller sensation. Ljusturkost ormmönster på en vit klänning med ”västtopp”.Image Det underliga tyget finns på bild här till höger. Inspiration till modellen fick jag från den klänning Emma Watson bar på premiären av Harry Potter och halvblodsprinsen för några år sedan. Till själva klänningen ska jag ha en bolero i detta chiffong och jag funderar på att använda även den till min studentklänning.

Ja, livet är allt bra underligt när jag frivilligt ser på fotboll och letar klänningar.
Herregud, Montepellier-pojkarna gjorde ett otroligt mål nyss. Lite kuriosa.

För att anknyta till klänningtemat i detta inlägg, så ska jag bifoga en bild på ”modellen”. När klänningen någorlunda liknar en klänning så ska jag givetvis visa den med.

Image

Mycket fint.

Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s