Everything

Hopplöshet

Jag vet inte hur jag ska känna inför körkortet. Teorin kan jag hyfsat, en eller två veckor kvar kanske, men körningen kan variera så stort. Vissa stunder kör jag så säkert att jag undrar varför jag inte redan har kortet men andra är jag så osäker och kör helt knasigt att det verkar som om jag började köra igår. Whyyy? Kanske behöver jag bara timmarna bakom ratten… Körde med Benny i ungefär två timmar idag och det kändes mycket bra, med få undantag. Det var inte mycket trafik, emellertid, men jag körde ”själv”.

Hoppas jag får det innan min födelsedag så jag kan fira den med gott samvete och att jag sen kan åka ner till min syster! Det är så galet att jag utsätter mig för den här tortyren. När jag sa i april ”jag åker inte till Ystad förrän jag har körkortet” så visste jag inte vad jag gav mig in på.

Nu ska jag sluta gnälla och göra något åt situationen istället. Jag håller på att friskna till och ska upp och jobba på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s