Everything

Sommar

Är inne på tredje dagen med antibiotika nu och känner mig redan relativt frisk, vilket gör mig galet glad. Idag ska jag vara både produktiv och rekreationell (om det ens är ett ord). Fram tills halv två planerar jag att ha städat mitt rum, gått en promenad i skogen, pluggat lite körkortsteori och eventuellt tagit fram min -högst obefintliga- kreativa sida på något sätt. Sedan tar jag bussen till Ahlbäcks och sätter mina kunskaper på prov fram tills jag ska ha min körlektion 16.30.

Hade gjort vad som helst för att få vara på EM-festen i Spanien. Är så glad för pojkarna i det spanska landslaget, även om det ultimata hade varit för Tyskland att hålla pokalen i år.

Jesus Navas & Sergio Ramos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s