Everything

Dagar

Är i skrivande stund påväg mot körskolan för en körlektion med en ny lärare då min ordinarie har semester. Efter det ska jag köpa frukt till mig och min bror så ska vi ha lite lunchmys och efter det är dagen obestämd. Känner på mig att den kan bli bra.
Igår bodde jag praktiskt taget på gymmet. Kom dit 14.20, tränade kondition 1 h, tog en paus, solade, cyklade och till sist ett atc-pass med en underbart taggad brud som partner. Lämnade stället 18.20. Det känns skönt i kroppen idag. Lite sådär halvt sliten men ändå så att man vill ge mer. Har ett spinningpass imorgon och på fredag funderar jag på att simma. Det enda tradiga är att mina hörlurar (fuck you, dyra, onödiga koss som inte håller i mer än två månader) har pajat så jag vill inte springa eller göra enformiga saker längre. Jag behöver musiken, speciellt basen, för att klara av det. Ska snart till gekås, dock, vilket ger mig en chans att hitta mina phillips-favoriter.
Ska inte tråka ut folk med alldagliga tankar, men jag skriver inte här så ofta så jag tänkte att en liten uppdatering, oavsett hur banal den kan vara, vore bättre än ingenting.
Puss & hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s