Everything

Körkort

Ja, idag fick jag äntligen mitt efterlängtade körkort och jag är så galet glad! Jag kommer dock inte ta en bild där jag river sönder övningskörningsskylten för, ärligt talat, vad tillför det mig? Dessutom har jag en övningskörande bror som inte skulle uppskatta att jag kapade även hans skylt.

2 reaktioner till “Körkort”

  1. Du är så bra babu!!!!
    Ser inte heller meningen med att riva skyltar. Onödig skit. Kul att köra runt med också och se varje gång man öppnar bagageluckan: see you never bitch. typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s