Everything

Jobb

Jag söker jobb för fullt (som jag gjort hela sommaren), jag går på af-möten hit och skriver personliga brev dit.
Jag ska ju flytta till Ystad så jag hoppas på ett jobb där. För jag vill kunna betala min syster hyra, jag vill kunna fika utan att räkna pengarna och framför allt vill jag ha kvar mitt gymkort och gärna flytta det till Ystad.
Körkortet har kostat mig en förmögenhet och nu är alla pengar jag sparat till München i sommar uppeldade på körskolans missar (exempelvis att man bokar in fler lektioner än paketet jag köpte), samt förseningsavgifter på räkningar som jag inte ens fick en första gång. Plus själva räkningarna.
Pengar är bara problem.

Såhär känner jag mig.

20120816-161819.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s