Everything

Framsteg

Bonjour my petite crossaints

Kan med stolthet säga att jag gör många framsteg. Vad det gäller kost har jag börjat äta normalstora portioner istället för onödiga american-size. Jag har brutalt minskat antalet sötsaker och äter inte snabbmat. Pizza, kebab och chips tycker jag ändå inte om men hamburgarna kan locka ibland. Målet med min kost är att äta mer protein och mindre kolhydrater men jag är inte så noga, då jag mest äter för att orka träna och då behöver jag både och.

Träna gör jag ganska regelbundet och då blir det främst spinning och functional toning som är mina favoritpass på gymmet. Det måste vara kul att träna för att man ska vilja fortsätta. Man ska inte känna sig pressad och tvingad att träna för då lägger man lättare av, istället för att göra det till en livslång vana.
Dessutom har jag och mina brudz börjat med ett 8-veckors program på runkeeper för att springa en halv mil. Det ska bli kul och skönt att ha någon att tagga med!

Viktmässigt ligger jag runt 63 kg men det har ju bara gått en vecka sedan jag började med denna mer hälsosamma livsstilen. Man får ge det tid och dessutom, vikten är bara siffror egentligen.

Här ville jag lägga in en bild men wordpress har bestämt sig för att fucka lite med mig och vägrar visa den. Kanske den dyker upp senare, vem vet?

Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s