Everything

Tider

Det känns som om tiden bara stått stilla men ändå har det gått över en månad jag skrev sedan sist. Man kan ju fråga sig hur det har gått med mina mål? Så stora framsteg har det inte blivit då jag lider av benhinneinflammation som aldrig vill gå över. Jag äter normalt dock och tränar så gott jag kan. Dessutom har jag fått en gymkompis nu! Tyvärr måste Sofie fokusera på skolan i första hand, men det är alltid roligare att vara två som taggar.

Mitt nya favoritpass på gymmet är puls, som bara är så perfekt! Direkt efter functional toning på söndagskvällen. Tyvärr har jag lovat mig själv att ta det lugnt för mina bens skull, men kanske ska jag göra ett litet undantag på söndag bara. 

Funderar starkt på att skapa mig en fitblr, en tumblr om fitness. Eller om det räcker med den här kanske? Mat, träning, utveckling, motivation och inspiration. Denna blogg skapades ju endast för mitt egna bruk och kan då utvecklas till det jag själv vill. Hmm.

En av mina största inspirationer är just nu bloggen aliceaugusta.shapemeup.se som med sin positiva inställning, underbara recept och good-feeling-utstrålning verkligen motiverar och taggar gällande både kost, träning och självkänsla. 

Det var nog allt för den här gången, ska inte dröja så till nästa.

Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s