Everything

Jobba

Livet är galet. Har inte haft (ordentliga) jobb på hur länge som helst och helt plötsligt så exploderade det och nu har jag fullt upp hela tiden. Från den 5-13 december jobbar jag i princip dygnet runt och jag ska faktiskt hålla en kiosk öppen helt själv hela dagen den 11:e. Sedan är det jobb hela vecka 51 samt julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen! Kanske inte så kul att jobba just då, men jag vill faktiskt komma igång och verkligen tjäna mig en slant så att jag kan ha det bra i München i vår. 

Oj, vad tiden går! Eftersom min skjuts inte har hört av sig så får jag ta bussen till jobb och den avgår ungefär om 10 minuter så jag bör gå nu. 

Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s