Everything

Att ta sig fram

Mitt lokalsinne kanske inte är det bästa men jag måste säga att jag ändå är stolt över hur mycket jag hittar redan efter en dag.

Vi började dagen med att Andreas tog oss på en rundtur med bilen . Det var tur det för Göteborgs underbara regnväder gjorde sig till känna på förmiddagen. Vi fick se olika stadsdelar, affärer, motionsslingor och sen åkte vi till Jula och införskaffade de sista nödvändigheterna jag glömde.
Efter det kände jag och Amanda oss redo för ett äventyr på cykel. Vi hade tänkt oss en tur till Handelshögskolan, Chalmers och sen tillbaka på ungefär 1,5 timmar. Cirkus fyra timmar senare kom vi svettiga hem uppför Planthagen och insåg ganska kvickt att såvida det inte kommer vara medvind varje dag så köper vi varsitt periodkort pronto.

Den enda kommentaren till Chalmers läge jag har är följande: VARFÖR LIGGER DET PÅ ETT F***ING BERG OMRINGAT AV VÄGARBETEN?

Nu tar vi det lugnt. Precis det jag ska göra hela dagen imorgon. Återhämtning från mitt sjukliga tillstånd.

Vi hörs!
Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s