Everything

Survivor

Wow, jag har avverkat mitt första av fem år på Chalmers tekniska högskola och jag har kommit utan större men ur slaget. Vad jag vet så har jag just nu bara en tenta efter mig (möjligtvis två, beroende på hur snällt Lana del Ivar rättar) och det är tydligen ett tiptop resultat här på f-sektionen. Det verkligen inte vad jag väntade när jag först insåg hur tufft det egentligen är att plugga teknisk matematik. Men trots tunga och jobbiga stunder så lyser alla äventyr, erfarenheter och vänner starkast. Helt klart en av de bättre besluten jag har tagit i mitt liv.

Jag tycker det är hemskt töntigt och pinsamt med blogg, men det är ett fantastiskt sätt att dokumentera olika skeden av ens liv. Så jag kommer att köra på, och önskar faktiskt att jag hade gjort det mer under mitt första år här på högskolan, för jag har varit med om så mycket (och mer kommer att ske).

Så här är jag igen!

 

favoritsysslan
favoritsysslan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s