Study

Skolbänken

Det var ett tag sedan, ja.

Mycket är förändrat. Ny regering, nytt mecenatkort, nya strumpor och nya blogginlägg. En sak är dock densamma, min ständigt pågående förbättring av, men aldrig tillräckligt fyllda, kvot av pluggande. Dag in och dag ut drar jag mig mot Chalmers tekniska högskola och drar mig igenom föreläsningar, labbar och storgruppsövningar för att sedan fortsätta på egen hand. Det blir långa dagar och jag försummar typ det mesta annat men jag gillar det. Väldigt mycket faktiskt.

I somras blev det mycket resor och semester men det blev till slut ganska… understimulerat. Man får verkligen kämpa för att få ett syfte för dagen. Då började jobba på att klara den enda tentan som jag fortfarande hade efter mig, programmeringsteknik. Min ärkefiende.

Efter tre veckors sommarplugg och tre dagars feber så skrev jag tentan och den kändes förvånansvärt tydlig. Mina tankar var i stilen ”antingen var det här en lätt tenta, eller så är jag lite för dum för att uppskatta svårigheten” men jag kände dock att resultatet låg åtminstone på en godkänd nivå. Några veckor därefter, på väg mellan en föreläsning och räknestuga, fick jag mejlet. Jag såg redan innan att det var från LADOK-system och visste att ”nu, nu är domen lagd”. Vann jag tentan eller inte?

Jag fick en femma.

Grattis till mig, till min första femma. Tack så mycket, Anna! Ja, men det ska du ha, din kämpe, bra jobbat! Hihi, verkligen tack!
Det var det.
Nu kan vi gå vidare.

Nu ska jag gå vidare och även den här gången med löftet att blogga lite mer än tidigare.
Tack för mig och min femma!

Ajöken!

Fabulöst inkognito
Fabulöst inkognito

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s