Germany

Das Land der Dichter und Denker

Då var 2017 här och jag inleder det nya året med att paketera ner allt i min lägenhet eftersom jag inom kort kommer lämna hemkära Göteborg för underbara Tyskland. Därför återupptar jag bloggvanan, för att bevara minnen och för att berätta för de som vill veta mer om mitt liv de kommande månaderna.

Men en sak i sänder, först ska kläder ner i lådor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s