Germany

Rothenburg ob der Tauber

Hej!

Efter mycket bil, flyg, hotell och tåg så har jag äntligen landat i Rothenburg ob der Tauber. Jag fick en liten rundtur och skjuts till affären av min hyresvärd, som skulle lämna döttrar med vänner på ridträning, så jag kommer inte gå vilse eller svälta ännu i alla fall. Av det lilla jag har sett så kan jag intyga att det är så idylliskt mysigt som man tror! Trots vetskapen att det är en liten ort så var det en aning svårt att anpassa sig till en så annorlunda skala på kartorna.

Något som inte är mindre än väntat, däremot, är mitt boende. Jag hyr en nyrenoverad lägenhet i samma hus som mina hyresvärdar. Den har två rum och ett litet kök med ”fönster” mot allrummet. Det är luftigt, fräscht och det finns golvvärme som man kan ha inställd på olika värmenivåer i olika delar av lägenheten (omg wowowow!!).

Nu ska jag återgå till att se på tysk cringe-kriminalserie och äta något gott!

dsc_0356
Allrummet vid ingången.
dsc_0379
Mysiga fönsterbrädan vid matbordet.
dsc_0350
Blick mot köket och sovrummet.
dsc_0381
Finaste kuddarna!
dsc_0358
Underbar fondvägg i sovrmmet.
dsc_0360
Sängen.
dsc_0369
Ja, det är en ferrero rocher.
dsc_0388
Badrummet i anslutning till sovrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s