Everything

Nervositet

Imorgon är dagen med stort D, för att vara klyschig, eftersom det är första dagen på min praktik hos Electrolux här i Rothenburg ob der Tauber. Jag har varit så nervös att jag knappt kunnat tänka raka tankar och därför fått lugna mig med diverse aktiviteter. Bland annat gjorde jag en ”Einkaufsbummel” (shopping-crawl) och naturligtvis blev det block och pennor som kom med hem. Övriga lugnande aktiviter har inneburit återfall i diverse beroenden som varm choklad, chicken nuggets och Galenskaparna. Det enda som finns kvar att göra nu är att se till att morgondagen är väl förberedd. Det här ska nog gå bra!

Jag bjuder er god natt och så ses vi på andra sidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s