Everything, Germany

Tierpark Sommerhausen

Idag har det återigen varit underbart väder här i södra Tyskland så det blev en utflykt med familia. Vi åkte till en djurpark i Sommerhausen, som ligger strax utanför Würzburg. Mycket fåglar, getter, vildsvin, alpackor och lamor.

Gårdagskvällen spenderades på en pub, Liquid Corner, där det var whiskyprovning. Sex olika whiskysorter inmundigades till en femrätters middag. Jag var där med två vänner från jobbet och har äntligen fått höra tyskans motsvarighet till danska. Det var helt omöjligt att ens utröna ord, allt var gröt. Det bör tilläggas att whiskyn inte var serverad ännu.

Nu är det snart kvällsmat så mer får ni höra någon annan gång. Schönen Abend euch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s